ÚJÉVI TÁBOR LACKENHOFBAN

2018. Január 25-28.

 


MEGTELT!!!


Síközpont:

Lackenhof: (http://sielok.hu/siterep/lackenhof/)

Lackenhof síterepe a Kis-Ötscher és Nagy-Ötscher lejtőin található, idális családi síterep, hangulatos zsákfalu. A legkisebbeket és a kezdő síelőket várja a Sunny Kids tanulópálya varázsszőnyeggel, kicsi tányéros-és húzóköteles lifttel. A 10 év alatti gyerekek egy teljes árú síbérletet vásárló felnőtt kíséretében naponta 2 eurós kártyával igénybe vehetik a pályarendszert. 

A nagyoknak lehetőségük van kipróbálni magukat a pályarendszer funparkjában, ahol különböző erősségű ugratók várják a freestyle szerelmeseit. Két fekete pálya is van a síterepen, mindkettő nagy élvezetet okoz a haladó síelőknek. A Kis-Ötscher nyílegyenes meredek lejtőjén gyorsasági versenyeket is szoktak időnként rendezni. 

70 hektáron 8 lift és 19 km-nyi, különböző nehézségi fokozatú pályák állnak a sportbarátok rendelkezésére, ahol az újonnan létesített hóágyúk biztosítják a kis Ötscher oldal behevazását. 
 

Szállás:

Sporthotel: (http://www.sporthotel-lackenhof.at/hu/)

A Sporthotel 160 ágyával a környék legnagyobb szállodája. A falu központjától 150 m-re, a sífelvonóktól 200 m-re helyezkedik el. 38 szobája van, melyek 2-3-4 ágyasak, összkomfortosak, valamint 10 új apartman, melyek a 2005-ben épült új szárnyban találhatóak. A 6 db stúdió jellegű lakás és 4 db 2 szobás újonnan berendezett apartman komfortos érzetet biztosít vendégeinknek.

A szálloda szolgáltatásai: étterem, Ötscher bár (biliárd, csocso, karaoke, WiFi internet), szauna, gőzfürdő, asztalitenisz, gyermek-játszószoba, TV szoba magyar nyelvű csatornákkal is, közös helyiségek (társalgók), sítárolók.


Részvételi díjak:

Tartalmazza: szállást (3éj), félpanziót, napi 2x1 óra oktatást, esti programokat és a szauna használatot.

Képernyőfotó 2017-09-13 - 14.24.20.png

Szállodai szobák: 2 ágyas: 30 nm, 3 ágyas: 34nm, 4 ágyas:34nm, fürdőszoba/WC, TV, részben balkonnal

Súdió: 2005-ben épült szárnyban, 38 nm-es szobák. Egy légterű stúdió 2-4 fő részére falura nézoő szoba, duplaággyal, kanapéval két főrészére, TV, kis konyha főzőappal, hűtőszekrény, fürdőszoba káddal, WC, balkon

Apartman: 2005-ben épült szárnyban, 43nm-es szobák. Két légterű apartman 4-6 fő részére, egyik szoba: duplaággyal, kanapéval két fő részére, TV, másik szoba kanapéval két fő részére, kis konyha főzőlappal, hűtőszekrény, fürdőszoba tusolóval, WC, balkon

Síbérlet: 

Képernyőfotó 2017-09-13 - 14.27.41.png

A sítúra résztvevőinek kedvezményesen biztosítunk sífelszerelést a Rotosport síkölcsönzőben, a Szaravascsárdánál, a Zila Étteremmel szemben.
Üllői út 527. T:291 2847
 

A sítáborba jelentkezni 100 Euro/fő előleg befizetésével lehet a síikolában.